compleet assortiment alarmsystemen, camerasystemen en domotica.

home8-2.pngHome8 biedt een compleet assortiment alarmsystemen, camerasystemen en domotica. Dankzij de gepatenteerde Plug-Activate-N-Play™-techniek is een Home8 systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Het Home8 platform integreert alle sensoren, camera’s en data in de Home8 app zodat alle beschikbare informatie direct kan worden geverifieerd. Dit in combinatie met een eigen technische dienst maakt de Home8 systemen zeer interessant via alle kanalen aan te bieden. Home8 rekent geen verzendkosten en mocht onverhoopt de aankoop niet bevallen kun je het product gratis retourneren. Nadat de betaling is verwerkt wordt de aankoop binnen 24 uur geleverd.

Uit het Home8-alarm assortiment:

Automatische Medicijndispenser

De Home8 Zorg automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle zorgsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar en doseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden. De medicijndispenser zal een signaal geven, iedere keer wanneer het tijd is om medicatie in te nemen.

€ 159.00

lees verder

Uitbreidingen Zorg uitbreidingen
Product
 

Home8 Automatische Medicijndispenser

De Home8 automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle alarmsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar en doseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden

€ 189.00

lees verder

Uitbreidingen
Product
 

Installatievoucher Starter Kit

Wil je het niet zelf monteren maar laten installeren door een professionele installateur? Laat het installeren door??n van onze erkende installatiepartners. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig wordt ge?nstalleerd. Onze installatiepartners hebben ruime ervaring met het installeren en beschikken over de juiste materialen.

€ 129.00

lees verder

Uitbreidingen Installatieservice
Product
 

Binnen Buiten Beveiliging Starter Kit

Het Buiten/Binnen?Beveiliging Starter Kit wordt geleverd inclusief een HD camera voor binnengebruik, een Full HD buitencamera, binnensirene, 2 deur/raam sensoren, afstandsbediening en de noodzakelijke centrale unit.

€ 469.00

lees verder

Alarmsystemen
Product
 

Inactiviteit Alert Sensor

De Home8 Inactiviteit Alert Sensor signaleert wanneer er voor een ingestelde periode geen activiteit wordt gesignaleerd in een ruimte. Zodra de sensor voor een bepaalde tijd geen activiteit signaleert ontvangen geautoriseerde gebruikers een melding via de intelligente Home8 app. De geautoriseerde gebruikers kunnen direct visueel de getriggerde gebeurtenis controleren en als het echt nodig is hulp inschakelen.

€ 59.00

lees verder

Uitbreidingen Zorg uitbreidingen
Product
 

Het hele Home8-alarm assortiment

Geen overeenkomende items gevonden