Designradiator Triple Roma Premium Horizontaal Antraciet 30 x 145.8 cm

Roma Premium Triple Designradiator Horizontaal Antraciet - 30 x 145.8 cm Moderne warmte in een nostalgisch design? Roma Premium! Topkwaliteit staal en een zeer hoogwaardige afwerking maken dit een zeer goede radiator. Roma: Warmte met een hoofdletter!

€ 261.99

lees verder.

Verwarming
Product
 

Douchebak Vierkant Lichtgewicht PU 76 x 76 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Acryl afwerking Gemaakt van kunststof, afgewerkt met acryl. Dat gaat lang mee en is makkelijk schoon te houden. Jarenlang genieten van een schone douche! Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 63.99

lees verder.

Douche
Product
 

Regendoucheset Thermostatisch Inbouw Chroom Rond 20 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Rond - Ø 20 cm - Met Handdouche Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design De kraan is gemaakt van massief koper en ABS, de douchekop van verchroomd kunststof. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 136.99

lees verder.

Doucheset
Product
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 80 cm Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houdt de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen! EasyClean Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice Een douchewand monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 139.99

lees verder.

Douche
Product
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 80 cm | 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 80 + 80 cm | 25 cm Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen! EasyClean Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 290.49

lees verder.

Douche
Product
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 80 + 25 cm  Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen! EasyClean Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 172.89

lees verder.

Douche
Product
 

Lunar Spiegel 60 x 45 cm

Zet jezelf in de spotlight Prachtige designspiegel met ledverlichting en verwarming, voor een lichte prijs. Met een blik in de Lunar-spiegel begint je dag glashelder. Doordacht design Een spiegel met mooi strak design, dat is Lunar. Ga ervoor staan en ervaar de magie: de subtiele verlichting in de spiegel gaat vanzelf aan. Zo heb je elk moment van de dag scherp zicht op jezelf. De verwarming achter de spiegel zorgt dat dat zo blijft, ook als je gedoucht hebt. Een beslagen spiegel behoort tot het verleden. Zuinig met energie Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 126.99

lees verder.

Spiegels
Product
 

Thermostatische Inbouw 2 weg Douchekraan met Plafond hoofddouche en RVS Glijstang Dowa Cubo

Regendouche Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 2-weg Douchekraan met Plafond hoofddouche en RVS Glijstang

€ 175.69

lees verder.

Doucheset
Product
 

Regendoucheset Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 3 weg Douchekraan met Plafond hoofddouche, RVS Glijstang en Jets

Regendouche Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 3-weg Douchekraan met Plafond hoofddouche, RVS Glijstang en Jets

€ 283.49

lees verder.

Doucheset
Product
 

Regendoucheset Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 3 weg Douchekraan met douchekop, RVS Glijstang en Jets

Regendouche Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 3-weg Douchekraan met Muur hoofddouche, RVS Glijstang en Jets

€ 283.49

lees verder.

Doucheset
Product
 

Regendoucheset Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 2 weg Douchekraan met Muur hoofddouche en RVS Glijstang

Regendouche Dowa Cubo Thermostatische Inbouw 2-weg Douchekraan met Muur hoofddouche en RVS Glijstang

€ 173.59

lees verder.

Doucheset
Product
 

Universele Sifon Voor Wastafels

Universele Sifon Voor Wastafels Breid je wastafel uit met deze telescopische wastafelsifon.

€ 12.99

lees verder.

Accessoires
Product
 

Dubbele Designradiator Thera Flat Verticaal Hoogglans Wit 180 x 45,2 cm

Op zoek naar coole verwarming? Dan is Thera Range jouw radiator! Gemaakt van koolstofarm staal, dus duurzaam. Roestvrij, dus prima geschikt voor de vochtige ruimte. Verticale kolom, maakt de ruimte dus optisch groter. Warmte met een cool design!

€ 250.99

lees verder.

Verwarming
Product
 

Badkamerspiegel Wit 80 cm

Badkamerspiegel Wit 80 cm

€ 22.39

lees verder.

Spiegels
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook