3M Peltor Optime gehoorbeschermer

Gehoorkap met hoofdband Gehoorkap zorgt voor een veelzijdige bescherming en is zeer lichtgewicht waardoor hij prettig draagt Deze gehoorkap heeft een laag profiel waardoor hij beter gecombineerd kan worden met andere PBM De brede comfortabele afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim. Hierdoor is de afdichting optimaal maar is er ook een lage contactdruk Ideaal bij middelmatig industrieel lawaai zoals werkplaatsen plaatmetaalbewerking en drukkerijen maar ook buiten bij bijvoorbeeld gras maaien of bij uw hobby's of andere privé-activiteiten Kleur geel Gemiddelde dempingswaarde SNR 27 dB(A)

€ 18.15

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Gehoor
Product
 

3M Peltor Protac III gehoorbeschermer

Bijzondere gehoorkap met geluidsdemping die aangepast kan worden naar noodzaak van omgevingsgeluid. Het geluid kan versterkt worden of tot een gewenst lager niveau gedempt worden zonder uw gehoor te beschadigen. Voorzien van een stereo-ingang voor aansluiting op mobiele telefoon of Ipod. Schakelt zichzelf automatisch na 4 uur uit.

€ 78.65

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Gehoor
Product
 

Altrex Giant 2 treden

Giant Extra grote treden voor optimaal stacomfort Voelt prettig aan door anodisering Makkelijk op te bergen De 2-treeds Giant. Een compact huishoudtrapje De Giant is de kleinste uit de familie trappen. Ideaal wanneer je net even een stapje hoger moet. Deze huishoudtrap is degelijk duurzaam en uiterst compact op te bergen. En daarmee onmisbaar bij alle kleine klussen in het huis. De Giant is klein van formaat en groots in stabiliteit. De betrouwbare constructie en de extra grote treden van 20 x 30 cm zorgen voor een optimaal stagemak. De Giant voelt door de aluminium anodisering erg prettig aan. Daardoor is deze huishoudtrap ook nog eens vuilstotend. Eenmaal ingeklapt neemt hij slechts 35 cm ruimte in beslag zodat je hem in elk hoekje van je huis kan opbergen. Aansprekend design De Giant heeft door de anodisering een eigentijds uiterlijk. Het voelt ook nog eens prettig aan. Lichtgewicht en compact De lichtgewicht trap is uiterst compact. Handig met opbergen of verplaatsen. Altijd stabiel De extra brede treden zijn voorzien van een antislipprofiel. Daarmee sta je altijd comfortabel en veilig op de Giant.

€ 58.08

Lees verder

Klimmateriaal Trappen Enkel oploopbare trappen Altrex
Product
 

Altrex Laddercaddy

Voor klein en groot gereedschap Licht en gemakkelijk te verplaatsen Geschikt voor elk type ladder LadderCaddy. Een handige plek voor je gereedschap Schroef kwast of boormachine. Met de LadderCaddy heb je een handig plek om al je gereedschap in op te bergen. Zo heb je altijd het gereedschap bij de hand én voorkom je onnodig op en neer klimmen op je ladder. Onmisbaar dus bij elke klus.

€ 21.78

Lees verder

Klimmateriaal Steigers Steiger accessoires Altrex
Product
 

AMI klik afdekrozet rond blind F1 216601

Niet zichtbare bevestiging door montage klikrozet op kunststof onderrozet.

€ 7.93

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

Deltaplus Vallijn met demper

Uitrekbaar valbeveiligingssysteem met energie-absorber type dubbele geweven band (Y) met progressieve vervorming die deel uitmaakt van de vallijn. Lengte indien ingetrokken 140 m. Lengte indien uitgestrekt 2 m. 1 karabijnhaak AM002. 2 haken AM022. Polyester. Karabijnhaak en haak verzinkt staal. Gewicht 21 kg

€ 121.00

Lees verder

Klimmateriaal Steigers Steiger accessoires Deltaplus
Product
 

3M Peltor Optime II gehoorkap met helmbevestiging

Gehoorkap met helmbevestiging Gehoorkap is vooral geschikt voor omgevingen met aanzienlijk industrieel lawaai zoals constructiemachines luchthavens en landbouwwerkzaamheden De afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim. Het resultaat is een optimale afdichting met een lage contactdruk zodat de gehoorkap zelfs na langere tijd nog steeds prettig zit De afdichtingsringen hebben ventilatiekanalen en zijn bedekt met zacht hygiënisch patroonfolie Kleur groen Gemiddelde dempingswaarde SNR 30 dB(A)

€ 24.20

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Gehoor
Product
 

3M H700CVI veiligheidshelm wit

Pinlock sluiting Geventileerd 4-punts binnenwerk In hoogte verstelbaar Korte rand voor maximale zichtbaarheid

€ 12.10

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Veilig
Product
 

AMI veiligheidsrozet 115 x 15 kt F1 2 schr. M6 x 53 rvs

AMI Veiligheids 1155015 rozet met kerntrekbeveiliging. Complete set Buiten rozet 15 mm en binnen rozet 8 mm. Inclusief 2 schroeven M6 RVS

€ 32.50

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

Altrex Double Decker D807 alu enkel oploopbare huishoudtrap

Double Decker Dubbele trede dubbel zoveel stavlak Alles binnen bereik met de handige SmartBox en emmerhaak Antislip treden en slijtvaste trapvoeten Sterk stabiel en toch licht in gewicht Double Decker. De slimste huishoudtrap voor bij jou thuis. De Double Decker is de overtreffende trap in huishoudtrappen. Veilig stevig en voorzien van vele handige extras. Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis. De slimste huishoudtrap ooit geeft je maximaal stagemak. De Double Decker is daarmee onmisbaar bij elke klus op hoogte. Met zijn dubbele trede en bordes sta je stevig en heb je ruimte om je te bewegen. Met het opbergvak en de emmerhaak heb je bovendien altijd een hand vrij. Dat is wel zo handig en veilig. De complete Double Decker is ontworpen voor jou. Dubbele trede dubbel zo veilig De Double Decker heeft een unieke dubbele trede en een bordes met antislip coating. Daarmee heb je twee keer zoveel stavlak. Dat betekent extra veiligheid stabiliteit en zekerheid. Makkelijk in gebruik Met de HandGrip klap je de huishoudtrap eenvoudig in. En dankzij het lichtgewicht aluminium is de Double Decker makkelijk te verplaatsen. Alles bij de hand Je hebt alles binnen handbereik met de handige SmartBox. Een slim opbergvak voor gereedschap huishouddoek of spons. Het deksel geeft opengeklapt nog eens extra ruimte. Slijtvast en stabiel Alle treden zijn antislip en slijtvast. Net als de extra grote trapvoeten. Zo weet je zeker dat je altijd stevig en stabiel staat. De beste en de mooiste Antraciet grijs aluminium en Altrex rood. Deze combinatie maakt de Double Decker herkenbaar hedendaags en ook nog eens ronduit mooi. Onmisbaar dus in elk huis.

€ 133.10

Lees verder

Klimmateriaal Trappen Enkel oploopbare trappen Altrex
Product
 

Metabo vlakschuurmachine 102 x 114 mm

Lichte en handige machine voor comfortabele bediening met één hand Zeer goede gewichtcapaciteitsverhouding ideaal om te werken boven het hoofd Greep met antislip softgrip-oppervlak Stofbeschermde kogellagers voor lange levensduur Robuust klemsysteem voor schuurpapier met en zonder klithechting Stofopvangcassette met filter voor het werken zonderaansluiting van een alleszuiger Afzuigmogelijkheid door aansluiting van een alleszuiger met adapter (toebehoren) Met Perforator Stofopvangcassette 1 vouwfilter Met kunststof koffer

€ 102.85

Lees verder

Gereedschappen Elektrisch gereedschap Schuurmachines Metabo
Product
 

GB uni L spouwanker 36 mm verzinkt 30 x 230 mm

Spouwanker van verzinktdraad voor het koppelen van een gemetselde buitenmuur met een gemetselde binnenmuur.

€ 12.81

Lees verder

IJzerwaren Ankers Spouwankers GB
Product
 

AMI klik afdekrozet rond slg F1 216602

Afdekrozet met sleutelgat serie Klikrozetten Rond. Niet zichtbare bevestiging door montage klikrozet op kunststof onderrozet.

€ 7.93

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

Metabo FMS 200 Intec driehoek schuurmachine

Driehoekige schuurzool voor het schuren van randen hoeken en vlakken Lichte en handige machine voor comfortabele bediening met één hand Zeer goede gewichtprestatie-verhouding voor moeiteloos werken Greep met antislip softgrip-oppervlak Stofopvangcassette met filter voor het werken zonderaansluiting van een alleszuiger Afzuigmogelijkheid door aansluiting van een alleszuiger met adapter (toebehoren) Met Stofopvangcassette 1 vouwfilter Kunststof koffer

€ 78.65

Lees verder

Gereedschappen Elektrisch gereedschap Schuurmachines Metabo
Product