3M Peltor Optime gehoorbeschermer

Gehoorkap met hoofdband Gehoorkap zorgt voor een veelzijdige bescherming en is zeer lichtgewicht waardoor hij prettig draagt Deze gehoorkap heeft een laag profiel waardoor hij beter gecombineerd kan worden met andere PBM De brede comfortabele afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim. Hierdoor is de afdichting optimaal maar is er ook een lage contactdruk Ideaal bij middelmatig industrieel lawaai zoals werkplaatsen plaatmetaalbewerking en drukkerijen maar ook buiten bij bijvoorbeeld gras maaien of bij uw hobby's of andere privé-activiteiten Kleur geel Gemiddelde dempingswaarde SNR 27 dB(A)

€ 18.15

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Gehoor
Product
 

Altrex Giant 2 treden

Giant Extra grote treden voor optimaal stacomfort Voelt prettig aan door anodisering Makkelijk op te bergen De 2-treeds Giant. Een compact huishoudtrapje De Giant is de kleinste uit de familie trappen. Ideaal wanneer je net even een stapje hoger moet. Deze huishoudtrap is degelijk duurzaam en uiterst compact op te bergen. En daarmee onmisbaar bij alle kleine klussen in het huis. De Giant is klein van formaat en groots in stabiliteit. De betrouwbare constructie en de extra grote treden van 20 x 30 cm zorgen voor een optimaal stagemak. De Giant voelt door de aluminium anodisering erg prettig aan. Daardoor is deze huishoudtrap ook nog eens vuilstotend. Eenmaal ingeklapt neemt hij slechts 35 cm ruimte in beslag zodat je hem in elk hoekje van je huis kan opbergen. Aansprekend design De Giant heeft door de anodisering een eigentijds uiterlijk. Het voelt ook nog eens prettig aan. Lichtgewicht en compact De lichtgewicht trap is uiterst compact. Handig met opbergen of verplaatsen. Altijd stabiel De extra brede treden zijn voorzien van een antislipprofiel. Daarmee sta je altijd comfortabel en veilig op de Giant.

€ 58.08

Lees verder

Klimmateriaal Trappen Enkel oploopbare trappen Altrex
Product
 

3M Peltor Optime II gehoorkap met helmbevestiging

Gehoorkap met helmbevestiging Gehoorkap is vooral geschikt voor omgevingen met aanzienlijk industrieel lawaai zoals constructiemachines luchthavens en landbouwwerkzaamheden De afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim. Het resultaat is een optimale afdichting met een lage contactdruk zodat de gehoorkap zelfs na langere tijd nog steeds prettig zit De afdichtingsringen hebben ventilatiekanalen en zijn bedekt met zacht hygiënisch patroonfolie Kleur groen Gemiddelde dempingswaarde SNR 30 dB(A)

€ 24.20

Lees verder

Kleding en PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen Gehoor
Product
 

Metabo vlakschuurmachine 102 x 114 mm

Lichte en handige machine voor comfortabele bediening met één hand Zeer goede gewichtcapaciteitsverhouding ideaal om te werken boven het hoofd Greep met antislip softgrip-oppervlak Stofbeschermde kogellagers voor lange levensduur Robuust klemsysteem voor schuurpapier met en zonder klithechting Stofopvangcassette met filter voor het werken zonderaansluiting van een alleszuiger Afzuigmogelijkheid door aansluiting van een alleszuiger met adapter (toebehoren) Met Perforator Stofopvangcassette 1 vouwfilter Met kunststof koffer

€ 102.85

Lees verder

Gereedschappen Elektrisch gereedschap Schuurmachines Metabo
Product
 

AMI veiligheidsrozet 115 x 15 kt F1 2 schr. M6 x 53 rvs

AMI Veiligheids 1155015 rozet met kerntrekbeveiliging. Complete set Buiten rozet 15 mm en binnen rozet 8 mm. Inclusief 2 schroeven M6 RVS

€ 32.50

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

Deltaplus Vallijn met demper

Uitrekbaar valbeveiligingssysteem met energie-absorber type dubbele geweven band (Y) met progressieve vervorming die deel uitmaakt van de vallijn. Lengte indien ingetrokken 140 m. Lengte indien uitgestrekt 2 m. 1 karabijnhaak AM002. 2 haken AM022. Polyester. Karabijnhaak en haak verzinkt staal. Gewicht 21 kg

€ 121.00

Lees verder

Klimmateriaal Steigers Steiger accessoires Deltaplus
Product
 

AMI klik afdekrozet rond blind F1 216601

Niet zichtbare bevestiging door montage klikrozet op kunststof onderrozet.

€ 7.93

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

AMI klik afdekrozet rond slg F1 216602

Afdekrozet met sleutelgat serie Klikrozetten Rond. Niet zichtbare bevestiging door montage klikrozet op kunststof onderrozet.

€ 7.93

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

SafeWorker Palau pu flex L regenjas

Maat L Ongevoerd Getapete naden Verdekte ritssluiting Zakken met klittebandsluiting Windvangers aan de mouwen Capuchon met aantrekkoord

€ 36.30

Lees verder

Kleding en PBM Regenkleding Safeworker
Product
 

Altrex Laddercaddy

Voor klein en groot gereedschap Licht en gemakkelijk te verplaatsen Geschikt voor elk type ladder LadderCaddy. Een handige plek voor je gereedschap Schroef kwast of boormachine. Met de LadderCaddy heb je een handig plek om al je gereedschap in op te bergen. Zo heb je altijd het gereedschap bij de hand én voorkom je onnodig op en neer klimmen op je ladder. Onmisbaar dus bij elke klus.

€ 21.78

Lees verder

Klimmateriaal Steigers Steiger accessoires Altrex
Product
 

GB uni L spouwanker 36 mm verzinkt 30 x 230 mm

Spouwanker van verzinktdraad voor het koppelen van een gemetselde buitenmuur met een gemetselde binnenmuur.

€ 12.81

Lees verder

IJzerwaren Ankers Spouwankers GB
Product
 

AMI veiligheidsrozet oplegslot kt F1 deurdikte 3842 mm

Het AMI Veiligheidsrozet Oplegslot is toepasbaar bij oplegsloten met zowel een vaste- als ook in de uitvoering met een losse staartcilinder. Verder is het AMI Kerntrekrozet eenvoudig te monteren voor zowel renovatie als ook voor nieuwbouw bij deuren met een deurdikte van 38-42 mm.

€ 45.00

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

AMI veiligheidsrozet 15 mm kt F1 2 schr.m6 x 53 rvs

AMI Veiligheids rond rozet met kerntrekbeveiliging. Complete set Buiten rozet 15 mm en binnen rozet 8 mm. Inclusief 2 schroeven M6 RVS.

€ 35.37

Lees verder

IJzerwaren Deur en raambeslag Rozetten AMI
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook