Bij Praxis vind je een tochtstrip voor iedere deur nu met 20% korting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

praxis energiebesparingHeb je vaak het gevoel op de tocht te zitten in huis, omdat er wind door de openingen van de deur heen komt? Koop dan een handige tochtstrip van Praxis, waarmee je de wind buiten houdt en er binnen warmpjes bij zit. Bij ons vind je tochtstrips voor verschillende soorten deuren. Kies bijvoorbeeld voor een dorpelstrip voor binnendraaiende of buitendraaiende deuren, die sluit tegen de dorpel. Of voor een tochtprofiel voor nieuwbouwdeuren die naar buiten opendraaien. Heb je een draaideur, schuifdeur of roldeur? Maak dan gebruik van een handige borstelstrip, die met haar borstelhaartjes jouw vloer netjes houdt. Voor houten deurconstructies kun je bijvoorbeeld kiezen voor een automatische dorpelstrip, die je kunt plaatsen aan de onderkant van binnen- en buitendeuren. Of ga voor een tochtstrip onder de deur in de vorm van een zelfklevende tochtband. Deze tochtband is voorzien van een zelfklevende laag, waardoor je hem gemakkelijk op de juiste plek plaatst. Kind kan de was doen! Wil je geen tocht, maar vooral regenwater buiten de deur houden? Dan is niet een tochtstrip, maar een lekdorpel wat je zoekt!

Naar het tochtstrip assortiment van Praxis

Over Praxis:

bouwmarkt alles voor iedere klus.

In de Praxis e-shop verkopen ze ruim 40.000 producten en dit aantal groeit iedere dag.  Praxis is expert op het gebied van vloeren en laminaat en legt hier dan ook de focus op.

Meer over en van Praxis

Energiebesparende producten extra afgeprijsd!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De prijzen van gas en elektra zijn sinds het begin van het jaar gigantisch gestegen. Om zoveel mogelijk de kosten te drukken, kunt u verschillende energiebesparende maatregelen nemen. Conrad biedt niet alleen een breed assortiment aan energiebesparende producten, u kunt deze tijdelijk ook voor een speciale aanbiedingsprijs bestellen. Houd uw energiekosten zoveel mogelijk in de hand!

Lees verder

 

Over Conrad:

Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen ze je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters. Van een batterij tot het kabeltje dat je nergens anders kunt vinden. Ook voor een nieuwe stijltang kun je bij ze terecht. En het assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die ze te danken hebben aan hun passie voor elektronica. Wat jij zoekt hebben zij al gevonden.

Meer over en van Conrad

 

Dé badkamer- en tegelvloer specialist Megadump Tiel

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

 

MegadumpTiel.nl is dé badkamer- en tegelvloer specialist waar u niet alleen in de showroom terecht kunt voor badkamertegels en sanitair, maar ook via de online winkel kan bestellen! Megadump Tiel staat vooral ook bekend om het grote afwisselende assortiment:vantegelstottegellijmenvanwastafelkranentotbadkamermeubelen. Ook biedt Megadump Tiel top A-merken voor uw badkamer, douche en keuken. Alles onder één dak! Naast het grote online assortiment, heeft Megadump Tiel een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door ruime showrooms met deskundige klantenservice. Bij Megadumptiel.nl slaagt u gegarandeerd! Een greep uit het assortiment van Megadump Tiel: 

• Badkamermeubels 
• Douches 
• Tegels 
• Kranen 
• Afvoeren 
• Toiletten 
• Ligbaden 
• Verwarming 
• Wastafels 
• Badkamer & Toilet Accessoires 

Assortiment MEgadump

Klus- en bouw gerelateerde materialen. Met een uitgebreid assortiment hang- & sluitwerk, sloten, gereedschappen en bouw-gerelateerde producten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Klus- en bouw gerelateerde materialen. Met een uitgebreid assortiment hang- & sluitwerk, sloten, gereedschappen en bouw-gerelateerde productenMijnIJzerwaren.nl is een van de grootste webshops in klus- en bouw gerelateerde materialen. Met een uitgebreid assortiment hang- & sluitwerk, sloten, gereedschappen en bouw-gerelateerde producten bedient ze zowel consumenten als bedrijven (veel ZZP-ers) in Nederland en België.

Assortiment MijnIJzerwaren

Tegels & sanitair korting tot 70%

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Tegeldepot.nl is de grootste tegel- & sanitair outlet van in Nederland. Met een ruim aanbod A-merken tegen outletprijzen biedt Tegeldepot.nl alles voor uw badkamer en toilet. Bruynzeel, Plieger, Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en Sphinx zijn maar een kleine greep uit de verschillende merken bij Tegeldepot.nl.

Een greep uit het assortiment van Tegeldepot.nl:
Tegels;
Baden en Douches;
Wastafels en Kranen;
Badkamerspiegels en -meubels;
Toiletten;
Radiatoren en afvoeren;
Badkamer & Toiletaccessoires.

Assortiment Tegeldepot