Nu 3 maanden gratis abonnement op veiligheid

Beschrijving

Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorziet een Veilig Gevoel in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren, toegangscontrole en AED, via een ‘Abonnement op Veiligheid’.

Abonnement op Veiligheid
In 2010 is het concept van Een Veilig Gevoel ontwikkeld. Aanvankelijk binnen het IT bedrijf Fitsz Meer Automatisering, waar een klant de behoefte had om zijn vakantiewoning in het buitenland op afstand middels camera’s te beveiligen. Daarnaast had men de wens om de dienst per maand te betalen. Een “Abonnement op Veiligheid” was geboren. Spoedig bleek dat er een enorme behoefte was naar het concept, in het bijzonder bij ondernemers.

Iedereen verdient een veilig gevoel!
Een veilig gevoel creëren voor alle mensen, overal & altijd. Voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.
De missie van Een Veilig Gevoel is het bieden van een veilig gevoel aan iedereen door het verlenen van dienst een “Abonnement op Veiligheid”. Dit abonnement, ontzorgt en is laagdrempelig; iedereen verdient een veilig gevoel. Dit wilt Een Veilig Gevoel mogelijk maken.

 

 

VKontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook