Dmlights is een van de grootste online shops voor verlichting en toebehoren.

 

dmlights is een van de grootste online shops voor verlichting en toebehoren. Dankzij ons enorme aanbod kunnen we elke ruimte van vloer tot plafond optimaal verlichten. Je treft er gerenommeerde designmerken als Flos, Artemide, Foscarini, Tom Dixon en Louis Poulsen. Daarnaast krijgen ook jonge, opkomende verlichtingsmerken als Graypants, &tradition, LZF en Lightyears bij ons een kans.

Ontdek verschillende stijlen verlichting. Ben je voor hedendaagse en Scandinavische gezelligheid, fan van tijdloze klasse, helemaal tuk op landelijke sereniteit of eerder te vinden voor ruige industriële lampen? Alles is onder het dmlights-dak te vinden.

Als onderdeel van het bedrijf Elektriciteit Paul De Meutter CV kan dmlights beroep doen op meer dan 35 jaar ervaring in verlichting en elektriciteit. Een niet te onderschatten troef bij een technisch product als verlichting. Niet zeker welke dimmer, lampje of transformator je dient bij te bestellen? Vraag raad aan onze klantenservice, onze specialisten staan elke werkdag paraat om jou te helpen.

Assortiment

Naar dmlights

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook