LedKoning: specialist op het gebied van led verlichting

specialist op het gebied van led verlichting

LedKoning is niet alleen specialist op het gebied van led verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij LedKoning aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In het brede assortiment vindt de consument alle mogelijke ledstrips aan met de daarbij behorende accessoires. Bij specifieke wensen bieden zij zelfs maatwerk aan.

Koning in Prijs


Waar op diverse andere plaatsen led strips worden aangeboden voor veel hogere prijzen, gaat LedKoning mee met dalende prijs van LED verlichting in het algemeen en dus ook die van LED strips specifiek. Daarnaast letten zij scherp op de prijzen van diverse andere kwaliteitsshops waardoor zij de klant de beste prijs- en kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garanderen.

Koning in Kwaliteit


Hoe belangrijk de prijs ook is, dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Alle led strips en accessoires van LedKoning zijn voorzien van het CE en RoHS keurmerk. Daarnaast testen zij de producten zoveel mogelijk voordat zij ze naar de klant verzenden. LedKoning importeert de producten rechtstreeks uit China van diverse fabrikanten waarmee ze al lang samenwerken. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit.
LedKoning richt zich specifiek op ledstrips en alle bijbehorende accessoires waardoor ze zich met een gerust hart een specialist durven te noemen. Hierbij worden ze niet afgeleid door andere producten en gaat alle aandacht uit naar het leveren van goede producten en het voeren van een uitgekiend assortiment.

Koning in Service


Hoe goed de kwaliteit ook is, hoe scherp de prijzen ook zijn, uiteindelijk is de service hetgeen waarmee LedKoning klanten zal blijven verbazen. Dit begint bij het eerste bezoek aan de website en eindigt… nooit! Elke klant, elke bestelling is voor LedKoning even belangrijk. Zij proberen de klanten altijd van de juiste informatie te voorzien en een passend advies te geven. Het retourbeleid van LedKoning is eenvoudig en de garantievoorwaarden zijn uitstekend. LedKoning streeft naar 100% klanttevredenheid.

Assortiment

Naar Ledkoning

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook