Lampenwelt het merk voor hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare verlichting! Nu extra goedkoop

Goedkoop is duurkoop, maar kwaliteit hoeft niet per definitie duur te zijn. Bij sommige merken betaal je veel geld voor de naam, maar laat de kwaliteit te wensen over. Bij de unieke eigen collectie Lampenwelt.com (het huismerk van Lampen24.nl) betaal je geenszins voor de naam, dus puur voor het product. Daarom zijn de lampen van ons huismerk Lampenwelt.com zo hoogwaardig en tegelijkertijd betaalbaar.

Het eigen huismerk van Lampen24.nl wordt direct in opdracht van het moederbedrijf Lampenwelt GmbH geproduceerd en heeft daarom ook de naam Lampenwelt.com. Het huismerk Lampenwelt.com bestaat uit rond 3.000 verschillende lampen en lichtbronnen voor binnen en buiten, voor iedere functionaliteit en in iedere stijl.

De lampen van Lampenwelt.com stellen altijd hel en attractief licht voorop. Aan de designs van de lampen gaat een zeer precieze recherche vooraf. Daarbij wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van verlichting uit verschillende stijlrichtingen. Modern design krijgt daarbij de voorkeur, maar ook vintage, industrieel, landelijk of klassiek. Beslissend voor iedere lamp is altijd de lichtkwaliteit. Lampen van Lampenwelt.com gebruiken bij voorbaat moderne, energie-efficiënte led-technologieën, die niet alleen optimaal licht leveren, maar ook de prikkel van maximale besparing bieden. Gespaard wordt hier namelijk dubbel: bij de aankoop en bij het gebruik van de lamp.

 Het huismerk Lampenwelt.com, het merk voor hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare verlichting!

Ons huismerk Lampenwelt.com in een notendop:

✓ groot assortiment binnen- en buitenverlichting
✓ nieuwste verlichtingstechnologieën
✓ actuele design trends
✓ inspirerende lampen
✓ bijzonder hoogwaardige collectie Made in Germany Lampen 

Naar de sales van Lampenwelt

Meer verlichting:

Lampenlicht | Lampen en verlichting

Tot 40% korting op de mooiste verlichting

 

De specialist in designverlichting voor binnen en buiten

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook