Neon verlichting is een soort gasontladingsverlichting die neon of andere gassen gebruikt om een ​​helder, kleurrijk licht te produceren. Neon lichten bestaan ​​uit een glazen buis gevuld met een van deze gassen, met aan beide uiteinden elektroden. Wanneer een elektrische stroom wordt toegepast op de elektroden, ioniseert het gas in de buis, waardoor een heldere gloed ontstaat. Neonlichten worden vaak gebruikt voor decoratieve en reclamedoeleinden en staan ​​bekend om hun heldere, levendige kleuren.

Neon verlichting zag je in de jaren 50 en 60 in veel Amerikaanse diners, maar ook vandaag de dag staan deze kleurrijke neon signs perfect in elk café, bar, restaurant en natuurlijk ook bij jou thuis. Wat dacht je van een "open" neon sign of een man cave neon? We hebben zowel neon als led-signs. Let's light up your life!

Naar de jaren 50 retro neon verlichting

Over The fiftiesStore:

De Fiftiesstore.com is de grootste online vintage winkel met maar liefst meer dan 10.000 retro & vintage producten! Deze unieke webwinkel komt voort uit de winkel Bennies Fifties in Scheveningen. Daar kunnen mensen maar liefst 7 dagen per week door 500m2 aan Amerikaanse collectibles struinen. Alles wat mensen daar in de winkel kunnen vinden is terug te vinden op Fiftiesstore.com. Een prachtige jukebox om de jaren 50 in huis te halen, of een benzinepomp of flipperkast voor een "Gameroom"? Consumenten vinden het allemaal bij Fiftiesstore.com.

Meer over en van The FiftiesStore